Alleco on suomalainen vesistötutkimuksiin keskittynyt asiantuntija­palvelu, joka ottaa näytteitä, tekee selvityksiä ja luo strategioita päätöksentekijöille. Paitsi Itämeri myös joet ja järvet sekä luonnonvarojen hallintaan ja ilmastonmuutokseen liittyvät kysymykset ovat heille tuttuja päiväntasaajalta Arktikselle. Lisäksi he tarjoavat työkaluja ja ratkaisuja vedenalaiseen työskentelyyn, tietojen keruuseen ja anlysointiin hankalissa olosuhteissa. Alleco onkin Suomen johtava vedenalaiseen luontoon erikoistunut yritys.

Tiemme kohtasivat, kun aikaisemmista hankkeista tuttu Allecon Projektipäällikkö, Juha Syväranta, otti yhteyttä. Yritys tarvitsi uusille vedenalaisille työkaluilleen tehtävänkuvaan ja toimintaympäristöön sopivan ilmeen. Veden alla toimivat taulutietokone ja tutkimusvalaisimet olivat pakattu persoonattomiin mustiin, muovisalkkuihin. Niille piti luoda yksilöllinen ja erottuva, yrityskuvaan sopiva ilme ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Jouhevan ja joutuisan yhteistyön tuloksena tuotteille saatiin tyylikkäät ja Allecon näköiset vyötteet järkevään hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Alleco-pakkaukset