Olen ollut mukana luotsaamassa suomalaisen luonnonsuojelun lippulaivatuotetta, 1974 lähtien ilmestynyttä Luonnonkalenteria, 15 vuotta. Lisäksi olen saanut antaa panokseni muutamille muillekin Suomen luonnonsuojeluliiton brändin alla tehtävän suojelutyön varainhankinnan hyväksi myytäville tuotteille.

Suunnittelin esimerkiksi Arabian valmistamaan Kaj Frankin klassiseen Teema-sarjan posliinimukiin luonnonsuojeluliiton uudistuneeseen norppatunnukseen pohjautuvan kuvituksen. Aikaa kestävä muki toimii hyvin yksinään, ja se on loistavasti yhdistettävissä myös muihin Iittalan Teema-astioihin.

2020 julkaistiin Luonnonkalenterin kaveriksi myös Luonnonpäiväkirja, johon mahtuu viiden vuoden luontohavainnot. Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan, virikkeitä antava esipuhe. Kirja sisältää runsaasti vinkkejä havainnointiin, luonnossa liikkumiseen ja puuhailuun. Tein paitsi kirjan ulkoasun ja taiton osallistuin myös opuksen toimitustyöhön, vinkkien kirjoittamiseen ja kuvituksen toteuttamiseen.