Olen ollut mukana luotsaamassa suomalaisen luonnonsuojelun lippulaivatuotetta, 1974 lähtien ilmestynyttä Luonnonkalenteria, liki 20 vuotta. Lisäksi olen saanut antaa panokseni monille muille Suomen luonnonsuojeluliiton brändin alla tehtävän luonnonsuojelutyön hyväksi myytäville tuotteille.

Suunnittelin esimerkiksi Arabian valmistamaan Kaj Frankin klassiseen Teema-sarjan posliinimukiin luonnonsuojeluliiton uudistuneeseen norppatunnukseen pohjautuvan kuvituksen. Aikaa kestävä muki toimii hyvin yksinään ja on loistavasti yhdistettävissä myös muihin Iittalan Teema-astioihin.

2020 julkaistiin Luonnonkalenterin kaveriksi myös Luonnonpäiväkirja, johon mahtuu viiden vuoden luontohavainnot. Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan, virikkeitä antava esipuhe. Opus sisältää runsaasti vinkkejä luonnon havainnointiin sekä luonnossa liikkumiseen ja puuhailuun. Tein paitsi kirjan ulkoasun ja taiton osallistuin myös kirjan toimitustyöhön, vinkkien kirjoittamiseen ja kuvituksen toteuttamiseen.